Εταιρεία

Σχετικά με μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Metal-Design ως μέλος του ομίλου Plasticland Group προσφέρει εδώ και 25 χρονιά ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην κατασκευή μεταλλικών επιγραφών για τους επαγγελματίες του κλάδου την επιγραφοποιίας. Από το 1999, η εταιρεία είναι κυρίως αφοσιωμένη στις υπηρεσίες Β2Β, δίνοντας ζωντάνια στις ιδέες των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και παρέχοντας τους, τις υπηρεσίες μας, με τα καλύτερης ποιότητας υλικά.

Με γνώμονα την τεχνολογία αλλά και τις απαιτήσεις των πιστών μας πελατών όλα αυτά τα χρόνια, το εργοστάσιο μας έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (Laser, CNC router, Στράντζα-Ψαλίδι, UV print κ.α.) αλλά και με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Ο όμιλος Plasticland group, ιδρύθηκε μετά από πολυετή εμπειρία με στόχο την διασφάλιση υψηλής ποιότητας υλικών και κατασκευών. Έτσι, επιλέξαμε κορυφαίους συνεργάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (elval, madreperla, orbilan, ensinger, kommerling, κ.α.) για να έχουμε την ευχέρεια να σας προμηθεύσουμε με κορυφαίες πρώτες ύλες σε φύλλα, ράβδους και σωλήνες.

Υπηρεσίες

Επιγραφές

Επεξεργασία & Διαμόρφωση

Ειδικές Κατασκευές

© 2024 – design-metal.eu – Designed and Developed by rm-group.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο