Επεξεργασία & Διαμόρφωση

Διαμόρφωση Ελασμάτων

Η διαμόρφωση μεταλλικών φύλλων αποτελεί έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα της παραγωγικής διαδικασίας. Η Metal-Design επενδύοντας σε μηχανήματα διαμόρφωσης τελευταίας γενιάς, καλύπτει τις πλέον υψηλές απαιτήσεις στον τομέα των κατασκευών. Οι σύγχρονες τεχνολογίες και οι πρωτοποριακές διαδικασίες που εφαρμόζουμε στον τομέα των διαμορφώσεων ελασμάτων, με χρήση μηχανήματων όπως Στραντζα και ψαλίδι έχουμε μεγιστοποιήσει την παραγωγική μας ικανότητα και τις επιδόσεις μας όσον αφορά την έγκαιρη και εντός προϋπολογισμού παράδοση των έργων. 

diamorfowsi-1

Εφαρμογές Διαμόρφωσης Ελασμάτων

Στην Metal-Design, συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις των πελατών μας γι’ αυτό έχουμε επενδύσει σε 2 μηχάνημα laser κοπής τελευταίες τεχνολογίας. Ειδικότερο, η κοπή των ελασμάτων πραγματοποιείται στην εταιρεία μας από κορυφαίο μηχάνημα Ελβετικής παραγωγής Bystronic, ενώ η κοπή των ακρυλικών και άλλων υλικών σε Ιταλικό Laser της εταιρείας Elen. Το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά πλαισιώνει το εργοστάσιο μας δίνοντας σας την καλύτερη ποιότητα με μεγάλη ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία στα σχέδια.

Επειδή όμως οι απαιτήσεις μας δεν περιορίζονται, δυο μηχανήματα χάραξης και κοπής Αμερικάνικης παραγωγής πλαισιώνουν τον εξοπλισμό μας ώστε να έχουμε την μέγιστη ακρίβεια και ποιότητα στο αποτέλεσμα που θα σας παρουσιάσουμε όσον αναφορά την χάραξη. Τα δυο υπερσύγχρονα μηχανήματα μας έχουν δυνατότητα ανάλυσης της χάραξης έως 1200dpi σε ολόκληρο τον πάγκο δίνοντας μας ένα υπέροχο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και λεπτομερές.

Υπηρεσίες

Επιγραφές

Επεξεργασία & Διαμόρφωση

Ειδικές Κατασκευές

© 2024 – design-metal.eu – Designed and Developed by rm-group.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο