Επεξεργασία & Διαμόρφωση

Κοπή / Χάραξη

Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού της εταιρείας μας και ακολουθώντας τις απαιτήσεις των πελατών μας ενσωματώσαμε στον εξοπλισμό μας 2 laser χάραξης- κοπής κορυφαίας αμερικάνικης εταιρείας διαστάσεων 1200x900mm, ένα CNC router διαστάσεων 2000Χ4000Χ100mm  και 2 laser κοπής με μεγάλης ισχύος μηχανές και μεγάλες επιφάνειες κοπής (3000x2000mm)  Ευρωπαϊκής προέλευσης.

 Έτσι σας προσφέρουμε υπηρεσίες κοπής και χάραξης υψηλής ακρίβειας και ανώτερης ποιότητας, οι οποίες εφαρμόζονται σε μια ποικιλία υλικών, όπως το ξύλο, το plexiglass, τα μέταλλα, το γυαλί και πολλά άλλα. Στην Metal-Design το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να κατασκευάσει τα σχέδια που φέρνουν οι πελάτες ή να αναλάβει το σχεδιασμό και την παραγωγή των έργων από το μηδέν.

koph1

Τρόποι εφαρμογής:

Διαστάσεις κοπής:

  • Μέγιστη διάσταση κοπής: 2000x3000mm
  • Ακρίβεια κοπής: 0,1μμ

Μέγιστο πάχος κοπής:

    ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΚΟΠΗΣ ΥΛΙΚΩΝ
  • Πλεξιγκλάς 25mm
  • Χάλυβα: 20mm
  • Ειδικούς χάλυβες ck45, hardox: 10mm
  • Ανοξείδωτου χάλυβα: 15mm
  • Αλουμινίου: 12mm

Laser Χάραξη και Κοπή

Στην Metal-Design, συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις των πελατών μας γι’ αυτό έχουμε επενδύσει σε 2 μηχάνημα laser κοπής τελευταίες τεχνολογίας. Ειδικότερο, η κοπή των ελασμάτων πραγματοποιείται στην εταιρεία μας από κορυφαίο μηχάνημα Ελβετικής παραγωγής Bystronic, ενώ η κοπή των ακρυλικών και άλλων υλικών σε Ιταλικό Laser της εταιρείας Elen. Το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά πλαισιώνει το εργοστάσιο μας δίνοντας σας την καλύτερη ποιότητα με μεγάλη ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία στα σχέδια.

Επειδή όμως οι απαιτήσεις μας δεν περιορίζονται, δυο μηχανήματα χάραξης και κοπής Αμερικάνικης παραγωγής πλαισιώνουν τον εξοπλισμό μας ώστε να έχουμε την μέγιστη ακρίβεια και ποιότητα στο αποτέλεσμα που θα σας παρουσιάσουμε όσον αναφορά την χάραξη. Τα δυο υπερσύγχρονα μηχανήματα μας έχουν δυνατότητα ανάλυσης της χάραξης έως 1200dpi σε ολόκληρο τον πάγκο δίνοντας μας ένα υπέροχο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και λεπτομερές.

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Laser:

Εφαρμογές χάραξης:

Χάραξη και Κοπή CNC ROUTER

Το CNC router έχει την δυνατότητα κοπής, διάτρησης, σκαλίσματος και χάραξης διάφορων υλικών όπως το ξύλο, μελαμίνη, etalbon, πλεξιγκλάς, βιομηχανικών πλαστικών (ερταλον, πολυαιθυλένιο, τεφλον κ.α.), αλουμίνιο, πολυκαρβονικα σε τρισδιάστατή αλλά και επίπεδη μορφή. Τα υλικά μπορούν να κοπούν με αυτόματη εναλλαγή εργαλείων 8 θέσεων προσφέροντας παράλληλες επεξεργασίες (κοπής /χάραξης/φρεζαρίσματος/ σε μια εργασία ταυτόχρονα και με μέγιστη διάσταση 4000mm x 2000mm x 100mm.

Επιπλέον, στο μηχάνημα έχει ενσωματωθεί και ειδική σέγα κοπής για επεξεργασία μαλακών υλικών.

Υπηρεσίες

Επιγραφές

Επεξεργασία & Διαμόρφωση

Ειδικές Κατασκευές

© 2024 – design-metal.eu – Designed and Developed by rm-group.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο