Food Tech Athens Greece 2021

     Η εταιρεία μας που ειδικεύεται στο εμπόριο βιομηχανικών πλαστικών και στην κατασκευή διαφόρων ειδών απο κοινά μέταλλα και πλαστικό συμμετείχε στη φετινή διεθνή έκθεση FoodTech, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η FOODTECH είναι μία έκθεση που ειδικεύεται στη Βιομηχανία Τροφίμων, που αφορά τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών.
     Η συμμετοχή της εταιρίας στην εκθεση, είχε την δυνατότητα να εξοικειώσει τους επισκέπτες με το είδος των παροχών που διαθέτουμε, δίνοντας τους πρόσβαση στις πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε για να διευκολύνουν την παραγωγή τους αλλά ταυτόχρονα να πληρούν και όλες τις προδιάγραφες με βάση τα Ευρωπαϊκά πρωτόκολλα πιστοποιήσεων.
    Στην έκθεση καταφέραμε να παρουσιάσουμε τα υλικά της εταιρίας τα οποία είναι χρήσιμα για την διαδικασία παραγωγής είτε των μηχανήματων (γρανάζια, πλάκες κοπής κ.α.) είτε κατά την επεξεργασία των προϊόντων (πλάκες κοπής πολυαιθυλενίου, πάγκοι ανοξείδωτοι κ.α.).

Πληροφορίες

Υπηρεσίες

Επιγραφές

Επεξεργασία & Διαμόρφωση

Ειδικές Κατασκευές

© 2024 – design-metal.eu – Designed and Developed by rm-group.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο