HO.RE.CA 2024

Παρουσίαση έκθεσης HO.RE.CA
 
     Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο όμιλος PLASTICLAND & METAL-DESIGN GROUP έκανε την εμφάνιση στην έκθεση HO.RE.CA 2023, τη μεγαλύτερη Έκθεση για τα Ξενοδοχεία & τη Μαζική Εστίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
 Φέτος η εταιρία μας συμμετείχε ιδιαίτερα ενεργά τόσο στην κατασκευή επιγράφων και διακοσμητικών κατασκευών για αλλά περιπτερά της έκθεσης όσο και στην εξολοκλήρου δημιουργία του περιπτερού της.
  Στην έκθεση Παρουσιάσαμε όλες τις εξατομικευμένες λύσεις για τα ξενοδοχεία, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, χώρους εστίασης και αναδείξαμε προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την τεχνογνωσία. Επιπλέον, παρουσιάσαμε τις νέες σειρές 3D γραμμάτων και διακοσμητικών κατασκευών, τα νέα αξεσουάρ για μπουκάλια κρασιού και τις ειδικές κατασκευές εστίασης-catering και ζαχαροπλαστείων.
Διάφορα είδη γραμμάτων
Παρουσίαση έκθεσης HO.RE.CA
 
   
    Η εμφάνιση μας στην έκθεση οδήγησε επίσης σε πολλές επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες, αναδεικνύοντας τον ανταγωνιστικό μας ρόλο στον χώρο της βιομηχανίας των κατασκευών και των κορυφαίων πρώτων υλών
Ειδική κατασκευή, ηλεκτρονικη οθονη για το περιπτερο της Coca - Cola 3E
Κουτιαστά Γράμματα ολο πλέξιγκλας
Γράμματα διπλής όψεως 3Ε
Κατασκευή για τα νερά Κρήτης απο ξύλο και φωτισμό
Κατασκευή μοριακού φωτισμού με χάραξη
Γράμματα κουτιαστά φωτιζόμενα με χρωματιστό πλέξι μπροστά

Υπηρεσίες

Επιγραφές

Επεξεργασία & Διαμόρφωση

Ειδικές Κατασκευές

© 2024 – design-metal.eu – Designed and Developed by rm-group.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο